HTML

amatőr feltalálók

Várok minden amatőr gondolkodót, hogy itt leírja mit lehet másképp csinálni, mit lehet mivel másképp csinálni. Csak annyi infót írj, amennyit biztosan meg akarsz osztani, mivel sokan nézik az oldalt, nincs lehetőség jogi garanciákra.

Friss topikok

Címkék

hidrogén cella

2012.01.07. 14:12 petrope

Ilyen jellegű, amatőr lelkes gondolkodók írásait várjuk, mint a www.hidrogencella.eu . Pár jó gondolat, sok utánaolvasás, sok saját erőforrás és már kész is valami használható, valami új, valami érdekes, valami hasznos. 

Ha szerinted, részleges előképzettséggel lehet újat alkotni, minden társadalmi és tudományos előítéletet leküzdve, akkor oszd meg másokkal is.

Én hiszem, sokan vagyunk, beleértve barátomat is, akik szabadidejüket értelmes fejlesztések megvalósítására fordítják. Ez pedig értékes tevékenység. Figyelemre méltó. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorfeltalalok.blog.hu/api/trackback/id/tr783526408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása